O Knjigi

Naše Svete Knjige (Davidov Psalm, Stara Zaveza, Nova Zaveza, Religije Daljnega Vzhoda in Koran), ki so nam bile do danes odkrite v skladu z Družbenimi Stališči, so Človeška Bitja Sveta pripravile za Integracijo, ki je vzporedna njihovim lastnim verovanjem. Ta Knjiga, ki se Vam v tem trenutku prinaša, ni Religijska Knjiga. To je Knjiga, ki Vam nudi Vesoljno Znanje in Resnico.

Ta Knjiga, z imenom KNJIGA ZNANJA, nam je dana s strani naših Vesoljnih Prijateljev. Izvor, iz katerega je odkrita, je ALFA Kanal, Neposredni GOSPODOV Kanal in je bila narekovana iz Svete Središčne Točke, iz katere izhajajo vse Religijske Knjige.

Pravzaprav je Obdobje Religij že zdavnaj končano. Sedaj naši Nebeški Prijatelji ukinjajo Čaščenje tako, da nam sporočajo vse Resnice. Namen narekovanja te Knjige je, da se celotno Vesolje in naš Planet združita v Zavesti o Integraciji Človeštva. Obdobja Prerokov so končana. Od zdaj naprej bo naš Planet razsvetljen na poti Znanosti in Učenja.

Na našem Planetu se skupaj s celotno Vesoljno Zavestjo na veličasten način vzpostavlja Zlata Doba. Tako dosežena Kozmična Zavest se bo s časom še okrepila in povzročila, da dosežemo povsem nove osebnosti in mi bomo v Sebi odkrili Resnično Človeško Bitje. Mi po tej poti korakamo srčno verujoči, da bo ves ta trud za Svet Cvetja brez Vojn pripravil naš Planet na čudovite jutrišnje dni.

Načrt za uresničenje Vesoljne Enotnosti v tej Zadnji Dobi je bil pripravljen že pred stoletji. Ta program se imenuje PROGRAM ZLATE DOBE. Čakalo se je, da Človeške Zavesti dosežejo določeno Raven Zavesti, da bi se ta Program na našem Planetu lahko uporabljal. Prišel je čas, da se Človeštvu, ki je doseglo Svetlobo Zavesti od mikro do makro, sledeč Reinkarnacijam, povedo vse Resnice. Človeštvo, ki se bo zbralo na Eni Platformi Sveta, ki bo vzpostavljena v prihodnosti, se bo združilo pod streho Ene Svetovne Države. Ime tega Vesoljnega Programa v Celovitosti je MEVLANA VRHOVNI NAČRT.

Ta Vesoljna Knjiga, ki je bila zaključena v 12 letih z naslovom ZLATA KNJIGA ZLATE DOBE in KNJIGA ZNANJA, je bila do danes distribuirana in se bo distribuirala po celem našem Planetu kot zvezki, skladno z željami Nebeške Celovitosti. Na ta način dosegamo Človeštvo že mnogo let. Ime naše skupine je OSEBJE MEVLANA ESENCA JEDRA. Naše Združenje se imenuje SVETOVNA BRATSKA ZVEZA CENTER VESOLJNE ZDRUŽITVE, naša Fundacija se imenuje SVETOVNA BRATSKA ZVEZA MEVLANA VRHOVNA FUNDACIJA. Naš center je Istanbul v ATATÜRKOVI TURČIJI.

S strani Nebeških Avtoritet je objavljeno, da bodo v prihodnosti iz te Naše Celovitosti odprte skupne veje s Celovitostmi Anatolije in Sveta. V hrepenečem pričakovanju teh srečnih dni smo ponosni, da lahko Pozdravimo svoje Zemeljske Brate in Sestre, ki služijo na Vesoljni poti.

 

Naš naslov:

 

SVETOVNA BRATSKA ZVEZA
CENTER VESOLJNE ZDRUŽITVE
Bagdat Cad. Ahmet Cevdet Pasa Sok. No: 1/6
81110 Bostanci / ISTANBUL – TURČIJA
Tel: +90 (216) 411 21 63/64
Fax: +90 (216) 411 21 65
e-mail: network@dkb-mevlana.org.tr
www: www.dkb-mevlana.org.tr
 

 

 

SKUPINA MEVLANA ESENCA JEDRA
α

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja