Predavanje, junijski Ω govor, 25.06.2018 ob 18h

Dragi prijatelji/ce,

vabljeni na Junijski Omega govor, Omega predavateljice in Solarne Učiteljice Ane Marić, ki bo v ponedeljek, 25.06.2018 ob 18:00 uri  v prostorih Območno obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Šiška, Pipanova pot 301000 Ljubljana. Omega predavanje bo potekalo v angleškem jeziku s simultanim prevajanjem. Predavanje bo brezplačno.

Omega predavanja so del Svetovnega Programa Združevanja pod streho zveze Call to Friendship v Istanbulu, ustanovljenem aprila 2017 v Istanbulu. To je zelo poseben program, ki odraža energijo OMEGA za ves svet skozi skupino Univerzalnih Prijateljev, ki jih Vrhovno Kraljestvo imenuje za Svetovne Voditelje, ki tvorijo “Ring of 12”.

Omega talks are the part of the the World Unification Program under the roof of the Call to Friendship Association in Istanbul established in April 2017 in Istanbul. This is a very special program reflecting the OMEGA energy to the entire World through a group of universal friends that the Supreme Realm calls the World Leaders, who form a ‘Ring of 12’.

Nekaj več o predavateljici;

Ana Marić – dipl. magister ekonomije, univerzitetni strokovnjak za informacijsko upravljanje. Deluje kot poslovni svetovalec in strokovnjak za sredstva EU v prometnem sektorju. NLP trener, WingWave trener, MagicWords trener ter življenski in poslovni trener.

Že od rane mladosti je iskala smisel in namen življenja. Pričela je preučevati filozofije daljnega vzhoda in številna druga duhovna znanja. Teorija o zakonitosti časa, ki jo je pripravila Jose Arguelles, jo je vodila v Knjigo Znanja, kjer je našla vse, kar je kdaj iskala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja