Branje

Program branja je individualen program, v katerem lahko sodeluje vsak, ne glede na to ali je vključen v kakšen drug programa ali ne. Ta program pomeni vsakodnevno branje enega zvezka Knjige, v celoti, brez preskakovanja zvezkov, po vrsti, in po časovno določenem razporedu branja. Druženje s Knjigo na ta način krepi našo avro in nam tako lažje in brez manj prijetnih posledic pomaga absorbirati kozmične energije, ki smo jim izpostavljeni in tako se naš razvoj pospeši.

Navodila za program individualnega branja

Bere se en zvezek dnevno, v skladu s tabelo, ki je priložena Knjigi ali dostopna na http://knjigaznanja.si/razpored-branja. Pomembno je, da se zvezek za ta dan prebere v 24 urah (0-24), v celoti, naenkrat, brez prekinitve. Največ dosežemo z branjem zvezkov v jutranjem času, saj smo takrat najbolj spočiti in najlažje sprejmemo frekvenco energije časa za tisti dan. Vsak dan se bere po en zvezek po razporedu na tabeli, brez preskakovanja zvezkov. Če zaradi česa preskočimo zvezek za ta dan, nadaljujemo dalje po razporedu, zamujenega ne nadomeščamo.

Ta program se začne vsako leto 19. februarja (Vesoljno Novo Leto) in se v tem letu 6-krat prebere CELA Knjiga Znanja, vključno z VSEM kar je v njej napisano, kot npr. stran št. 7. Dokler beremo brez kakršnegakoli izpuščanja, beremo neprekinjeno, do 25. februarja naslednjega leta, potem začnemo od Z1 in s 6-kratnim branjem nadaljujemo nov letni ciklus.

V nasprotnem primeru, če smo izpustili kakšen zvezek, ali na kakšen drug način nismo izvedli vsega kot je treba, šesti krog zaključimo z Z55 in naslednje leto začnemo letni ciklus 19. februarja.

Zakaj je pomembno imeti originalni izvod?

Knjiga Znanja vsebuje posebne lastnosti, ki jo razlikujejo od drugih knjig in te lastnosti so rezultat tehnike, s katero je knjiga pisana. To je Svetloba-Foton-Ciklon tehnika (SFC), ki je naš planet še ne pozna, saj se sedaj na Zemlji uporablja prvič.

S to tehniko se energija dejanskega časa vnaša na frekvenco vseh črk Knjige, zaradi česar se to, kar v Knjigi dobimo sedaj, jutri, čez pet let ali pet stoletij menja in ni isto. Prav tako je zaradi te tehnike Knjiga Znanja – ŽIVA KNJIGA in svojo frekvenco lahko prilagaja vsakemu bralcu posebej – tako nas prepozna, spremlja naš razvoj in nas usmerja. Ta tehnika se lahko uporablja samo v Anatoliji v Turčiji, kajti nad tem področjem se sedaj nahaja kanal Alfa – direktni kanal Gospoda, skozi katerega je Knjiga prispela. Zato se vsi izvodi tiskajo izključno v Istanbulu, kjer se SFC vnaša v original za kopiranje.

Celotna Knjiga je bila sestavljena in dokončana v 12 letih v obliki 55-ih Zvezkov in 7-ih Dodatkov. Prvič pa je bila objavljena leta 1993. Original za branje je prva kopija, na poseben način narejena iz originala in samo ta izvod ima vse lastnosti Knjige, kar je rezultat SFC tehnike. Vsak naslednji eventualno kopirani izvod SFC tehnike nima v sebi.

Resnično je zelo pomembno imeti tak izvod Knjige, kajti vse ostalo je enako »branju dnevnega časopisa« – dobivamo le informacije, brez frekvence. Prav tako se SFC ne prenaša po elektronski poti, zato se Knjiga ne more prenašati s spleta ali pošiljati preko elektronske pošte. Pri kakršnikoli obliki dela s Knjigo (branje – individualno ali v skupini, prepisovanje) je treba za študij uporabljati original, ki se lahko naroči po e-pošti. Kopija kopije v sebi nima SFC.

Samo Solarni Učitelji iz Centralne Središčne Točke v državi imajo dovoljenje za razmnoževanje in distribuiranje Knjige Znanja – v obliki Knjige ali Zvezkov.

Prepisane Knjige se ne uporabljajo za delo, ker nosijo le frekvence tistega, ki jih je prepisal. Format Kompleta Zvezkov Knjige Znanja je PREDPISAN in v vsakem pomenu nespremenljiv. Strani ne smejo biti zmanjšane/povečane. Vsak Zvezek Knjige mora biti spet, a skupaj ne sme biti zvezan več kot en zvezek. Zvezki se ne smejo luknjati niti vezati skupaj v knjigo. V Zvezke Knjige tudi ni priporočljivo označevati ali dopisovati, saj tako zmotimo frekvenco originala.

6 thoughts on “Branje

 1. ivana Komic says:

  Pozdrav,
  pred leti, tik pred izdajo knjige sem prejemala vse kopije, ki jih še hranim.
  Nato sem izgubila stik.
  Knjigo bi želela imeti in povezavo.

  Love&Light
  Ivka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja